Villamos biztoságtechnikai kivitelezések és felülvizsgálatok. Munka, tűz és vagyonvédelmi szolgáltatások!


A Narancssárga Angyal Kft. teljes körű műszaki és kedvezményes kereskedelmi szolgáltatásokat nyújt könnyűipari, kereskedelmi és lakossági ügyfelek részére.

A villamos biztonságtechnikai kivitelezések és felülvizsgálatok elvégzése a Narancssárga Angyal Kft. tevékenységi körének egyik legfontosabb szolgáltatása.

Vállalunk ipari és kereskedelmi ingatlanok, létesítmények erős és gyengeáramú, informatikai és biztonságtechnikai hálózatainak illetve elosztó szekrényeinek megtervezését, kiépítését, a szerelések felelős műszakvezetését, elektromos berendezések első üzembehelyezését és üzemeltetését, időszakos érintésvédelmi és szabványossági, villámvédelmi továbbá erősáramú berendezések -tűzvédelmi- felülvizsgálatát, papír alapú jegyzőkönyvezését és dokumentálását elektronikus  építési naplóba is.

Mivel szakmailag aktívan részt veszünk már az egyeztetési, tervezési, hatósági engedélyeztetési és kivitelezési munkafolyamatokban is, így az első üzembehelyezési  funkciópróbák és az üzembiztos műszaki üzemeltetések nemcsak felelős, hanem garanciális megoldást is jelentenek.  Mindezek általunk egy személyben elvégezhető szolgáltatásként így szakmailag hatékonyabb, gazdaságilag pedig előnyösebb és magasabb szinvonalú minőségi szolgáltatást jelentenek megrendelőink részére.

A vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően mindezen tevékenységeinkre érvényes különféle szakmai képesítésekkel, jelentős számú tűzvédelmi szakvizsga bizonyítványokkal továbbá munkavédelmi technikusi illetve felsőszintű tűzvédelmi főelőadói jogosultságokkal rendelkezünk, hogy a korszerű műszaki és szabványossági követelmények alkalmazásán túl a folyamatos és biztonságos munkavégzési és létesítmény üzemeltetési feltételeket is biztosítani tudjuk.

Kérem, hogy tekintse meg szolgáltatásainkat és lépjen velünk kapcsolatba.

Online FM


Valós idejű épületfelügyeleti és létesítmény üzemeltető program, online kapcsolattal. 0-24 órás non-stop műszaki ügyelet, üzemzavar elhárítás. Élőerős tűz és vagyonvédelem, távfelügyelet, karbantartó, takarító és kivonuló szolgálat.

Komplex FM


Létesítmény üzemeltetés!

Határidők!

Elérhetőségeink

Elérhetőségeink